Stil de viață

Ilie Năstase și fiul despre care nu mai știe nimic

Născut pe 19 iulie 1946 la București, Ilie Năstase împlinește astăzi 78 de ani. El este tatăl a cinci copii, dar de unul nu mai știe nimic.

Ilie Năstase împlinește azi 78 de ani. Legendar jucător de tenis, este sportivul care a ocupat pentru prima dată locul unu ATP, în 1973, atunci când s-a introdus clasamentul celor mai buni tenismeni.

 

Pe plan personal, Ilie Năstase a fost un adevărat Don Juan, lăudându-se cu sute de cuceriri. A fost căsătorit de cinci ori, iar din primele trei mariaje au apărut cei cinci copii ai lui Nasty.

Ilie Năstase are o fată în vârstă de 49 de ani, pe Nathalie, care s-a născut la Paris, în Franța, din căsătoria tenismenului cu belgianca Dominique Grazia. De asemenea, pe vremea când era căsătorit cu Alexandra King, Ilie Năstase i-a înfiat pe Nihcolas (37 ani) și Charlotte (34 ani), însă după divorț, aceștia au rămas alături de mama lor, în Statele Unite ale Americii.

 

Din căsătoria cu Amalia Năstase, Ilie le are pe Alessia (20 ani) și Emma (18 ani). Nasty a mai fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar acum este cu Ioana.

În ultimii ani, Ilie Năstase a avut o relație tumultoasă cu fiica lui, Charlotte, iar despre Nicholas nu mai știe nimic. Se pare că acesta ar fi avut probleme cu drogurile, iar în aceste momente nici măcar Charlotte nu a mai auzit de fratele ei. Într-un apel disperat pe facebook, Charlotte a scris în urmă cu o săptămână: "Știe cineva ceva de fratele meu Nick Năstase? Vă rog!".

 

În urmă cu 10 ani, Ilie Năstase și fiul lui Nicholas se întâlneau în România și mergeau împreună la Poiana Brașov.

La scurt timp, Nicholas a suferit o drama sentimentală, fiind părăsit de soția lui, Dolly.

 

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: