Stil de viață

Betty Salam și-a părăsit soțul

Scandal uriaș în lumea manelelor. Fiica lui Florin Salam, Betty Salam, și-a părăsit soțul! Povestea e însă una extrem de picantă, căci la mijloc nu e vorba de o banală despărțire pe fondul unei nepotriviri de caracter. Conform informațiilor din presă, Betty Salam s-ar fi iubit în secret cu un celebru manelist!

Fiica lui Florin Salam și-a luat inima în dinți și a decis să își rupă legământul de căsătorie

Deși Florin Salam a declarat în repetate rânduri că pentru el familia este totul și că soția sa Roxana Dobre este liniștea și echilibrul lui, se pare că prin venele lui Betty Salam curge un sânge ceva mai pasional!

Manelistul cu care Betty Salam se iubește se numște Iuly Neamțu. Cu acesta a și colaborat pe plan muzical, având mare succes, iar acum ar forma un cuplu și în viața personală. Problema este că și bărbatul este însurat, dar și-a părăsit familia pentru a se iubi în voie cu fiica lui Florin Salam.

Artistul cu care Betty ar fi decis să formeze un nou cuplu, în ciuda soțului său, ar fi chiar Iuly Neamțu. Neînțelegerile dintre Betty și Cătălin Vișănescu nu ar fi deloc noi, fiind pusă în discuție despărțirea de mai multe ori. Între timp, tânăra s-ar fi combinat cu Iuly Neamțu și ar fi decis să aibă o relație în toată regula. Când Cătălin a aflat, a decis să încheie definitiv relația cu fiica lui Salam.

 

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: