Stil de viață

Soția româncă a lui Piero Ferrari nu are voie să facă asta

Soția miliardarului Piero Ferrari, românca Romina Gingașu, are la dispoziție orice își dorește, dar un singur lucru i-a interzis soțul său, însă nu o deranjează deloc.

Romina Gingașu este căsătorită cu unul dintre moștenitorii imperiului Ferrari. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu șapte ani, iar din 2021 sunt căsătoriți cu acte în regulă. Piero Ferrari este un adevărat gentleman și are grijă ca soției sale să nu îi lipsească nimic, dar i-a interzis un singur lucru. Nu are voie să îi conducă mașinile, dar Romina nu e deranjată de această regulă fiindcă are la dispoziție un șofer personal.

Romina Gingașu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu unul dintre mostenitorii Ferrari, Piero Ferrari. Cei doi sunt căsătoriți din 2021. Soția celebrului moștenitor al imperiului Ferrari a dezvăluit că soțul său i-a impus o regulă strictă în ceea ce privește mașinile pe care le deține în colecția personală.

Ea nu are voie să se atingă de mașini fiindcă dacă le zgârie acestea își pierd din valoare. Chiar dacă nu îi este permis să conducă mașinile lui Piero Ferarari, Romina nu e deranjat fiindcă a înțeles situația și preferă să aibă șofer personal. Cei doi nu trăiesc o viață de lux, așa cum și-ar imagina toată lumea, Romina afirmând că celebrele mașini Ferarri sunt folosite doar în weekend.

„Eu nu am voie să-i ating vreun Ferrari. Dacă zgârii un Ferrari, atunci scade valoarea mașinii. De ce? Pentru că valoarea unui Ferrari ține de vopseaua originală. Așa că, noi, femeile, nu ne atingem de chestiile bărbaților. Eu merg doar cu șofer. Dar să știți că nu prea merg cu Ferrari. Noi trăim o viață modestă. Spre exemplu, cu Ferrariul mergem doar sâmbăta. Eu mă preocup mai mult de treburile mele”, a declarat Romina Gingașu, la PRO TV.

Diferența de vârstă dintre Romina și soțul său este de 45 de ani, dar asta nu i-a împiedicat să formeze un cuplu superb de la care au de învățat și ceilalți. Cei doi s-au cunoscut în timp ce femeia lucra la o companie de avioane, în 2017. Ea a dezvăluit că a încercat să îi vândă un avion privat lui Ferrari, dar el a refuzat-o timp de șase luni. A urmat o cină la care bărbatul a invitat-o, timp în care și-au dat seama că se plac și au decis să se cunoască mai bine.

Vizualizări: 277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: