Eveniment

Imagini sfâșietoare de pe ultimul drum al Melisei

Adolescenta de 14 ani ucisă cu sălbăticie în Grădina Botanică a fost înmormântată în timp ce iubitul ei se află în continuare în stare gravă.

 

Momente cumplite pentru familia Melisei, adolescenta de 14 ani ucisă cu sălbăticie în Grădina Botanică din Craiova când fata a fost condusă sâmbătă pe ultimul drum. Marele absent de la înmormântare este Emanuel, prietenul fetei care a fost și el înjunghiat. Cu răni foarte grave, Emanuel luptă să trăiască, medicii vorbesc chiar de un miracol în caz lui.

Cu ultima suflare, fata a încercat să se salveze și să-l ajute pe prietenul ei după ce au fost înjunghiați de un adolescent de 17 ani în parc. Fata a fost cea care a sunat prima dată la 112 după ce au fost atacați. Cu ultimele puteri, fata a cerut ajutor și a povestit că prietenul său a fost înjunghiat după un scandal cu un adolescent de la liceul militar, fiu al unui poliţist. „Are faţa acoperită”, le a spus Melis polițiștilor, chiar înainte să își dea ultima suflare. Al doilea apel a venit la două minute distanţă şi a fost făcut de unul dintre trecători.

 

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: