Comunitate

Incendiu cu zeci de oameni evacuați

Un incendiu care a izbucnit la acoperișul unui bloc de locuințe din Severin a dus la evacuarea a zeci de locatari până la stingerea acestuia de către pompieri.

Majoritatea oamenilor s-au autoevacuat ieșind speriați din apartamente, alte zece persoane fiind evacuate de pompieri de pe casa scării.

„Patru echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu-Severin au intervenit cu o autospecială de intervenție la înălțime și trei autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la acoperișul unui bloc de locuințe, situat pe strada Walter Mărăcineanu din municipiul Drobeta Turnu-Severin. La locul evenimentului, a fost mobilizată și o ambulanță SMURD.

Salvatorii au intervenit de urgență pentru limitarea și stingerea incendiului, care s-a manifestat la smoală și material lemnos, pe o suprafață de circa 60 mp. Pompierii militari au evacuat 10 persoane, aflate pe casa scării, iar alte 10 persoane s-au autoevacuat. Din fericire, acestea nu au necesitat îngrijiri medicale”, a transmis ISU Mehedinți.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea unei lămpi cu combustibil gazos fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor, au precizat salvatorii.

Vizualizări: 47

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: