Social-media

Lidia Buble, răsfățată de iubitul trecut de vârsta a doua

Cânăreața Lidia Buble a primit un inel cu diamant de la partenerul ei de viață, afaceristul Horațiu Nicolau.

Cântăreața Lidia Buble (30 de ani) se află de mai mult timp într-o relație cu un cunoscut afacerist din România, Horațiu Nicolau (61 de ani).

Ea a primit din partea acestuia un inel cu diamant, însă nu este vorba despre o logodnă, ci doar de un cadou extravagant.

Lidia Buble, care a împlinit 30 de ani pe 9 iunie, a fost răsfățată de Horațiu Nicolau.

”Nu m-am logodit! Toată lumea, când a văzut inelul… Inclusiv ieri, că am fost la un magazin să-mi cumpăr un parfum, vaaaai, felicitări, te-ai logodit! I-am zis: ce aveți? Păi uite cât e diamantul! Inelul este de logodnă! Dar nu e. E un inel pe care l-am primit, pur și simplu, de apreciere. Deci, nu este de logodnă, este doar un inel foarte frumos. Este superb.

L-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani și pentru că eu nu am avut un inel adevărat. Bine, plasticuri din astea de scenă am avut, dar un inel adevărat, pe care să-l port în fiecare zi, nu. Pe ăsta nu o să-l mai dau jos”, a dezvăluit Lidia Buble, la Cancan.

Lidia Buble a fost timp de cinci ani într-o relație cu prezentatorul Răzvan Simion, în timp ce Horațiu Nicolau, fost patron al postului Telesport, este divorțat și tată a doi copii.

 

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: