Eveniment

Micuța de 8 ani, ucisă de unchi

O fetiță de 8 ani dată dispărută dintr-o localitate din judeţul Botoşani a fost găsită moartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o lizieră de salcâmi de la marginea satului. Polițiștii presupun că micuța a fost ucisă de către unchiul său, un bărbat de 32 de ani. Autoritățile au declanșat o amplă căutare a tânărului, care a fost găsit în ce din urmă în apropiere de locuința sa.

În drum spre audieri bărbatul a și-a recunoscut fapta în faţa reporterilor Monitorul de Botoșani. El a precizat că îşi regretă fapta şi a dat vina pe băutură.

El a mai spus că și-a petrecut noapte în pădure iar când a fost prins el se întorcea acasă pentru a se preda poliției. „Știam că o să mă prindă”, a spus bărbatul.

El a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore. După ce va fi audiat, magistrații vor decide ce măsuri se vor impune în acest caz.

Bărbatul de 32 de ani a fost prins în apropierea locuinţei sale, fiind imobilizat de către poliţişti, după ce s-au tras şi două focuri de armă în plan vertical.

Bărbatul este fratele tatălui vitreg al fetei. Se pare că înainte de a fi ucisă, minora ar fi fost violată.

 

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: