Eveniment

Momente cumplite pentru Gina Gogean

Momente cumplite pentru fosta gimnastă Gina Gogean care şi-a pierdut mama într-un accident rutier grav produs weekendul trecut. Sora fostei sportive, care se afla la volanul maşinii, este în continuare în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Maricica Gogean are 50 de ani şi este medic pediatru în spitalul pentru copii din oraş. 

 Poliţiştii au stabilit că sora gimnastei Gina Gogean ar fii pierdut controlul volanului asta pentru că a adormit la volan şi a intrat cu automobilul într-un TIR.

În autoturism se aflau cele două femei, sora gimnastei şi mama acesteia în vârstă de 72 de ani care a murit pe loc, în zadar au încercat medicii să o resusciteze. În prezent, sora gimnastei se află internată pe secţia de Terapie Intensivă a spitalului Galaţi, acolo unde îngrijită de către colegii săi pentru că ea este medic pediatru.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul tragic. Trafic rutier în zonă a fost oprit timp de 3 ore, iar pompierii s-au chinuit să le scoată dintre fiare pe cele două femei pentru că rămăseseră încarcerate.

 

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: