Externe

Neobișnuit. Kamala Harris refuză dezbaterea cu Trump

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a propus o dezbatere cu vicepreşedintele democrat Kamala Harris la Fox News, în 4 septembrie.

Campania lui Harris a replicat că Trump ar încerca să se retragă dintr-o dezbatere care fusese deja stabilită să aibă loc la postul ABC, relatează Reuters.

Regulile ar fi similare cu cele ale primei dezbateri cu preşedintele Joe Biden, care a renunţat de atunci la candidatura sa pentru realegere, a declarat Trump într-o postare, în social media. Dar de data aceasta ar avea o "audienţă de arenă completă" şi ar avea loc în statul Pennsylvania, a spus Trump.

Trump şi Biden conveniseră asupra unei a doua dezbateri pe 10 septembrie la ABC News, pe care fostul preşedinte sugerase să o mute la Fox, cea mai populară reţea printre adepţii săi.

Harris a declarat sâmbătă că intenţionează să participe la dezbaterea planificată iniţial. "Este interesant cum "oricând, oriunde" devine "un moment specific, un spaţiu sigur specific"", a scris ea pe platforma social media X. "Voi fi acolo pe 10 septembrie, aşa cum a fost de acord. Sper să îl văd acolo".

Purtătorul de cuvânt al lui Harris, Michael Tyler, a declarat că Trump "se teme" şi că este pregătită să discute despre alte dezbateri după cea din 10 septembrie, cu care "ambele campanii au fost deja de acord".

Sâmbătă, Trump a declarat pe Truth Social că lui Harris "îi este frică să o facă" şi că se va întâlni cu ea pe 4 septembrie, "sau, nu o voi vedea deloc".

 

Vizualizări: 69

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: