Justiție

Percheziții la cea mai cunoscută firmă din energie

Procurorii DNA efectuează vineri dimineață percheziții la Romelectro, un contractor din domeniul energetic care este administrat de un partener de afaceri al lui Liviu Dragnea, au declarat surse judiciare pentru G4Media.

Potrivit surselor citate, o firmă din cadrul grupului ar fi plătit consultanță către firma generalilor SRI Florian Coldea și Dumitru Cocoru. Perchezițiile au loc în opt locații.

Romelectro a devenit în ultimii ani cel mai renumit EPC Contractor din România în proiecte de energie si mediu, dezvoltând cu succes şi promovând tehnologii pentru proiecte de evacuare a zgurii şi cenuşii în sistem de şlam dens, proiecte de arzătoare cu NOx redus, proiecte de desulfurare a gazelor de ardere pentru centralele electrice pe cărbune.

Despre capabilităţile Grupului Romelectro, referinţele vorbesc de la sine: proiectare şi inginerie complexă pentru mai mult de 15.000 MW în centralele electrice convenţionale şi nucleare, reprezentând 90% din capacitatea totală instalată în România; programe complexe de reabilitare pentru mai mult de 3.000 de MW; inginerie şi design pentru mai mult de 150 de staţii de înaltă tensiune şi aproximativ 22.000 km de LEA proiectate sau executate.
 

Vizualizări: 327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: