Politică

PNL a votat pentru excluderea deputatului Dan Vâlceanu

Deputatul Dan Vîlceanu, fost ministru de Finanțe, a fost propus spre escluderea din Partidul Național Liberal, solicitarea pentru îndepărtarea acestuia din partid venind din partea filialei Gorj.

Biroul Executiv al PNL a votat, luni, pentru excluderea deputatului Dan Vîlceanu din partid, a anunţat luni președintele PNL, Nicolae Ciucă, la finalul unei şedinţe a conducerii.

„Ultima decizie a fost aceea de a da curs unei solicitări a filialei Gorj, în ceea ce priveşte exprimarea solicitării de excludere din partid a domnului deputat Dan Vîlceanu”, a declarat Nicolae Ciucă luni, la sediul central al PNL.

Dan Vîlceanu a declarat public că a votat în Parlament împotriva învestirii Guvernului Ciolacu.

”E o propunere, ne este încă o excludere, dar mă așteptam să înceapă să facă pași spre procedura de excludere pentru că au început tot mai mulți colegi să vorbească despre situația critică în care se află PNL și frica lui Ciucă și Bode e tot mai mare. Cel mai târziu după alegerile europarlamentare, când dezastrul în care au adus partidul va fi clar, ei vor pleca și eu mă voi întoarce” a declarat fostul secretar general al PNL pentru pandurul.ro.

Vizualizări: 60

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: