Politică

Primarul Moț demisionează, după acuzația privind consumul de droguri

Anunț-bombă al primarul în exercițiu din Slatina, Emil Moț, la câteva ore după dezvăluirile făcute de Anca Alexandrescu despre posibile legături ale acestuia cu o rețea de trafic de droguri condusă de Marina Pandarof, blonda lui Florin Coldea. Miercuri, Moț a anunțat că demisionează atât din funcția administrativă, cât și din organizația locală a PSD. Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIIOCT ar avea inclusiv filmări cu edilul Moț în timp ce consuma droguri alături de blonda din anturajul lui Coldea.
 
În anunțul postat pe rețelele de socializate, Moț invocă "situația inedită a alegerilor recente, care nu-i permit primarului ales să-și preia mandatul imediat, ci cu o decalare de trei luni", precum și presiunile venite din partea adversarilor politici.
 
"Voi demisiona din calitatea de primar în funcție al Municipiului Slatina, pentru a facilita o tranziție administrativă lină și pentru a pune stop incertitudinilor generate de situația inedită a alegerilor recente, care nu-i permit primarului ales să-și preia mandatul imediat, ci cu o decalare de trei luni.
 
În egală măsură, viceprimarii actuali vor proceda la fel.
 
Este o decizie luată în numele transparenței administrative și pentru a stopa presiunile constante ale PNL, reprezentanții acestui partid, fiind astfel obligați, după îndeplinirea etapelor procedurale, să-și numească, dintre consilierii locali, doi viceprimari dintre care unul cu atribuții de primar", a scris edilul.
 
Emil Moț va demisiona și din PSD, pentru "a evita orice anatemă aruncată în mod incorect asupra unei echipe care reprezintă vocea a peste 12 mii de cetățeni. Sunt convins că echipa PSD Slatina va funcționa, în continuare, după principiul bunei guvernări locale".

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: