Externe

S-a împușcat singur în somn, în timp ce visa!

Un bărbat din comitatul Lake, Illinois, s-a împușcat accidental în timp ce dormea și visa că hoții i-au intrat în locuință.

Bărbatul, identificat ca fiind Mark Dicara din Lake Barrington, avea pe noptiera patului un pistol de tip  revolver Magnum .357 iar în somn, în timp ce visa că un intrus a intrat în locuința sa în noaptea de luni spre marți, a tras cu arma și s-a împușcat în picior, conform publicației Insider.

Poliția a fost chemată la fața locului și l-a găsit pe Dicara în patul său  într-o baltă de sânge. I-au aplicat un garou și l-au transportat la un spital din apropiere pentru tratament.

"Glonțul descărcat din arma de foc a trecut prin piciorul lui Dicara și s-a înfipt în așternutul patului. Din fericire, glonțul nu a traversat un perete comun cu vecinii lui Dicara", se arată în comunicat.

O investigație a descoperit că Dicara a deținut și a folosit revolverul în ciuda faptului că nu avea un card de identificare a deținătorilor de arme de foc (FOID), care este obligatoriu în statul Illinois.

Potrivit oficialilor, FOID-ul lui Dicara fusese revocat anterior, se arată în comunicatul de presă, deși nu sunt clare detaliile cu privire la motivul acestei revocări.

Dicara a fost arestat și acuzat de posesie de armă de foc fără un card FOID valabil și de descărcare nesăbuită a unei arme de foc. El a fost eliberat după ce a depus o cauțiune de 150.000 de dolari și este programat să apară în instanță pe 29 iunie.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: