Politică

Sfatul lui Dragnea pentru Piedone

Liviu Dragnea are un sfat pentru Cristian Popescu Piedone. El îl sfătuiește să candideze independent la primărie, indiferent ce primărie alege.

 
„Dacă va hotărî să candideze în continuare pentru un nou mandat undeva în București, sfatul meu ar fi să candideze independent, chiar și la Primăria Capitalei. Este într-o poziție în care are șanse mari. Este și victimizat. În plus, s-a arătat a fi destul de gospodar. Nu cred că va avea adversar. Dacă va face greșeala să fie candidatul unui partid, s-ar putea să piardă”, a zis Liviu Dragnea la emisiunea „Ce se întâmplă” cu Răzvan Dumitrescu.

Cristian Popescu Piedone a ieşit din închisoare, miercuri, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul în casaţie pe care l-a formulat şi a dispus punerea acestuia în libertate
 
„Am conştiinţa curată şi nu aveam cum să previn", a declarat Cristian Popescu Piedone, la ieşirea din penitenciar, despre incendiul de la Clubul Colectiv.

El a zis că nu a făcut altceva decât să aplice legile existente şi nu este vina sa dacă acestea nu au fost formulate corect.

Întrebat dacă revine la Primăria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a zis: „Cu siguranţă da, dacă n-au făcut alegeri, ce să fac? (...) Plugu-n brazdă şi la treabă".

„Am spus Înaltei Curţi de Casaţie, la ultimul meu cuvânt, că mai sus de această treaptă a Justiţiei din România există decât Dumnezeu. La Dumnezeu eu m-am rugat să audă rugile mele în a face dreptate şi a deschide ochii judecătorilor dacă sunt judecători drepţi", a declarat Piedone.

 
 

„Voi fi repus în funcţie, voi conduce sectorul, mă voi gândi ce am de făcut în viitor, dar a mă bate cu trecutul îmi ard prezentul", a mai declarat Piedone.

Întrebat dacă are ceva să le transmită familiilor celor decedaţi la Colectiv, Cristian Popescu-Piedone a spus că le înţelege furia.

„Dacă copiii mei erau acolo, în acea seară, şi mureau, susţineam în continuare că sunt nevinovat. Le înţeleg furia, pentru că a pierde ce e mai drag..., dar să căutăm vinovaţii. Ce s-a schimbat până astăzi? S-a schimbat ceva?", a conchis edilul.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: