Economie

Zeci de angajări la Ministerul Energiei

​Ministerul Energiei a publicat, în ultimele zile, mai multe anunțuri de angajări pe diferite posturi vacante. Începând cu data de 16 august până în acest moment, au fost lansate 6 anunțuri de angajare, fiind vizată ocuparea a 47 de posturi, pe perioadă nedeterminată. 

Ce concursuri vor fi organizate la Ministerul Energiei
- Concurs de recrutare organizat în data de 04.09.2023 – proba scrisă și în termenul legal interviul, în vederea ocupării pe durată nedeterminată a 10 posturi vacante corespunzătoare unor funcții publice de execuție din cadrul Direcției Generale Ajutor de Stat și Fonduri Europene.

- Concurs de recrutare organizat în data de 22.09.2023 – proba scrisă și în termenul legal interviul, în vederea ocupării pe durată nedeterminată a 12 posturi vacante corespunzătoare unor funcții publice de execuție din cadrul Direcției Generale Piețe de Electricitate și Gaze Naturale, Eficiență și Riscuri.

- Concurs de recrutare organizat în data de 22.09.2023 – proba scrisă și în termenul legal interviul, în vederea ocupării pe durată nedeterminată a 2 posturi vacante corespunzătoare unor funcții publice de execuție din cadrul Direcției Afaceri Europene și Relații Internaționale.


 
- Concurs de recrutare organizat în data de 22.09.2023 – proba scrisă și în termenul legal interviul, în vederea ocupării pe durată nedeterminată a 7 posturi vacante corespunzătoare unor funcții publice de execuție din cadrul Direcției Eficiență Energetică.

- Concurs de recrutare organizat în data de 11.09.2023 – proba scrisă și în termenul legal interviul, în vederea ocupării pe durată nedeterminată a 11 posturi vacante corespunzătoare unor funcții publice de execuție din cadrul Direcției Generale Ajutor de Stat și Fonduri Europene.

- Concurs de recrutare organizat în data de 26.09.2023 – proba scrisă și în termenul legal interviul, în vederea ocupării pe durată nedeterminată a 5 posturi vacante corespunzătoare unor funcții publice de execuție din cadrul Direcției Generale Politici Energetice și Green Deal.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: