Eveniment

CRBL, implicat într-un accident în judeţul Hunedoara

CRBL a fost implicat, duminică, într-un accident rutier în oraşul Haţeg din judeţul Hunedoara.

În timp ce se afla pe o motocicletă şi a depăşit neregulamentar o coloană de maşini, apoi s-a izbit de o autoutilitară din faţa sa. Poliţiştii au deschis dosar penal, iar artistul a fost dus de urgenţă la spital.

”La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de  ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu strada  Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară  a unei coloane de maşini aflate în  aşteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul  Caraş-Severin, care se deplasa în faţa  sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş”, a transmis IPJ Hunedoara.

Motociclitul este cunoscutul interpret CRBL, potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor.

În urma accidentului, CRBL a fost rănit. El a fost preluat şi transportat de către un echipaj medical la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

 

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: